Landets dyktigste og mest erfarne takentreprenører

Team Icopal er en kjede bestående av et utvalg av landets dyktigste og mest erfarne takentreprenører. Vi er profesjonelle på alle prosesser mellom deg som oppdragsgiver og oss som utførende.

Team Icopal, som er et samarbeid mellom Icopal og selvstendige takentreprenører, startet i 2001.

Icopal har levert kvalitetsprodukter for tak i mer enn 100 år. Velprøvde produkter, solid taktekkeerfaring samt kurs og teknisk bistand gjør dette samarbeidet til en suksess. Vårt mål er å levere høy kvalitet til konkurransedyktig pris.

Markedets ledende kvalitetsprodukter er den første forutsetningen for å få et perfekt fungerende tak. Den andre er at produktene blir riktig montert. Det gjelder å gjøre det riktig hele veien.

Hvorfor velge Team Icopal?

Kompetanse

Medlemmene av Team Icopal-kjeden har årelang erfaring og godt opparbeidet kompetanse som skal sikre deg tett tak. I samarbeid med takprodusenten Icopal har vi utviklet kvalitetsstandarder og gjennomført kurs på det vi mener er markedets beste tekkemetode. Denne erfarings- og kompetanseutviklingen, samt kontaktnettet innen kjeden, sikrer deg tett tak uansett prosjekt.

Yrkesstolthet

Alle våre taktekkere er stolte av sitt yrke og jobben de utfører. Vi setter vår ære i å levere deg taktekking med høy kvalitet til konkurransedyktig pris.

Kvalitetsprodukter for norske værforhold

Icopal har godt over 100 års erfaring som Norges største produsent av takbelegg.

Konkurransedyktige fra små rehabiliteringsprosjekter til store nybygg!

I det daglige utfører vi alt fra små vedlikeholdsjobber til store oppdrag enten det gjelder rehabilitering eller nybygg. Gjennom vår tilknytning til Team Icopal kan vi påta oss oppdrag av størrelse som også kan utføres med samarbeid fra andre Team Icopal bedrifter.

Kvalitet gir totaløkonomi som lønner seg!

Ovenstående punkter kan oppsummeres i kvalitetstekking for ditt prosjekt. Vi er konkurransedyktige på rene prissammenligninger, men tør påstå at forskjellen blir enda større i vår favør hvis man etter noen år vurderer totaløkonomien:

  • Vi gir gode råd i forbindelse med prosjekteringen
  • Vi utfører jobben innen tidsrammen til avtalt pris
  • Vi tekker med produkter med svært lang levetid
  • Vi utfører jobben etter metoder som sikrer tette tak
  • Kort sagt trygghet til konkurransedyktig pris.

Kjøp av taktekking er en tillitssak!

Dette vet vi betyr mye for deg som kunde, og vi vil gjøre alt for å bevise at valg av Team Icopal er et trygt valg.

Bli medlem i Team Icopal

Team Icopal er en aktiv kjede med mange dyktige fagfolk. Vi ønsker flere medlemmer, og søker derfor etter seriøse bedrifter med kvalitet og kunnskap i fokus.

Image
noxite